HerbertNathan & Co har for nyligt produceret og udgivet 3 nye rapporter: HCM systems in Denmark, HCM systems in Sweden, og HCM systems in Norway.

I disse rapporter har vi lavet en dybdegående analyse af de forskellige leverandører og deres systemer på HR markedet med henblik på at skabe et overblik over HR markedet. Rapportenerne giver et overblik over hver leverandør, deres systemer og deres kompetencer. Rapporternes indhold dækker over systemernes priser, gode råd til når man skal vælge et HR system, samt et overblik over hvilke HR processer de enkelte systemer understøtter. Endvidere har vi givet vores anbefalinger, til hvad du skal være opmærksom på, når du vælger HR leverandør og system.

Rapporterne er skrevet på engelsk og omhandler leverandørerne og systemerne i de pågældende lande. Læs mere

 

http://www.herbertnathan.dk/publikationer/hr-rapport-2015/